FFS

FFS

FDFD

اشنایی با ناو هواپیمابر روسی کوزنتسف (Kuznetsov)

 

 



ناو هواپیمابر کلاس کازنتسو که با عنوانهای دیگری مثل : پروژه ۱۱۴۳.۵ و یا کلاس اورل شناخته میشود در کارگاه کشتی سازی نیکولای در دریای سیاه در اوکراین ساخته شده است. ( توضیح: این ناو در زمان اتحاد شوروی و یکی بودن اوکراین و روسیه ساخته شده بود.) این ناو در سال ۱۹۸۵ به آب انداخته شد. دومین عضو از این کلاس واریاژ نام داشت و در سال ۱۹۸۸ به آب انداخته شد ، ولی هرگز وارد خدمت نشد. این ناو تنها ناو عملیاتی نیروی دریایی روسیه است و بر پایه ناوهای هواپیمابر آدمیرال گورشکو که در سال ۱۹۸۲ به آب انداخته شد ساخته شده است. اما کازنتسو بزرگتر است و وزن آن در حالت عملیاتی کامل ۵۸۵۰۰ تن در مقابل ۴۰۴۰۰ تن در آدمیرال گورشکو است. ناو هواپیمابر آدمیرال گرشکو بعد از سال ۱۹۸۸ دیگر عملیاتی نشد، اما در ژانویه ۲۰۰۴ هند قراردادی را برای خرید آن امضاء کرد . این شناور برنامه ارتقاء سنگینی شامل : سیستم پیشرانه جدید ، مدرن سازی تسلیحات و عرشه پروازی را برای هواپیماهای جدید گذرانده است. هند تنها هزینه ارتقاء ناو و خرید ۱۶ فروند میگ ۲۹ کا و ۸ فروند هلی کوپتر دریایی کاموف ۲۷ برای گروه رزمی ناو هواپیمابر را پرداخت کرده است. ناو هواپیمابر واریاژ که بعد از فروپاشی شوروی به صورت غیر عملیاتی به اوکراین رسید و در سال گذشته میلادی به چین فروخته شد و ظاهرا هم اکنون در حال گذراندن دوره تعمیر و رنگ آمیزی در پایگاه کشتی سازی نیروی دریایی ارتش آزادی بخش خلق چین در بندر دالیان است. چین در حال حاضر در حال مذاکره با روسیه برای خرید جنگندهای ناو نشین سوخوی ۳۳ است. اما ماموریت ناو هواپیمابر کازنتسو پشتیبانی زیردریایی های حامل موشکهای استراتژیک قاره پیما و شناورهای سطحی و هواپیماهای گشت دریایی حامل موشک در ناوگان روسیه است.
 
 
ناو هواپیمابر کلاس کازنتسو
 
  
  
هواگردها:
 
مساحت عرشه پروازی این ناو در حدود ۱۴۷۰۰ متر مربع است و عمل پرواز هواپیما با کمک یک سکوی پرتاب اسکی شکل با زاویه ۱۲ درجه که در جلوی ناو تعبیه شده انجام می شود. عرشه پروازی این ناو نیز با کابلهای نگهدارنده مجهز شده است. دو آسانسور در سمت راست ناو نیز هواپیماها را از آشیانه به عرشه و بالعکس منتقل میکند. این ناو توانایی حمل ۱۶ فروند هواپیمای یاک ۴۱ ام و ۱۲ هواپیمای بال ثابت سوخوی ۲۷ کا را دارد. ناوگان بالگردی این ناو شامل : ۴ فروند کاموف ۲۷ ال دی ، ۱۸ فروند کاموف۲۷ پی ال او و ۲ فروند کاموف ۲۷ اس است.
 
 
1143.5 Kuznetsov
 
 
 
موشکها:
 
این ناو با سیستم موشکی گرانیت با ۱۲ پرتاب گر موشک مجهز شده است. موشک گرانیت با کد ناتوی اس اس ان ۱۹ دارای بردی بین ۴۰۰ بین ۵۵۰ کیلومتر و سرعتی بین ۱.۵ تا ۲.۵ ماخ دارد.این موشک توانایی حمل سرجنگی متعارف به وزن ۷۵۰ یا ۱۰۰۰ کیلوگرم و یا سر جنگی اتمی ۲۰۰ یا ۳۵۰ کیلوتنی را دارد. سیستم موشکی دفاع هوایی کلینوک با ۲۴ پرتاب گر عمودی و ۱۹۲ موشک از ناو در برابر موشکهای ضد کشتی ، هواپیماها و شناورهای سطحی دفاع میکند. این سیستم دارای یک رادار فاز آرایه به همراه سیستم چند حالته الکترونیکی و قابلیت شلیک یک موشک در هر ۳ ثانیه دارد. این سیستم قابلیت درگیری همزمان با ۴ هدف در ناحیه ای با زاویه ۶۰*۶۰ درجه را دارد. برد این سیستم بین ۱۲ تا ۱۵ کیلومتر است. سیستم توپ / موشک کاشتان که به وسیله شرکت تولاما شراود در شهر تولا ساخته شده است و وظیفه دفاع از ناو در برابر تسلیحات هدایت دقیق، موشکهای ضد کشتی، ضد رادار،هواپیما و اهداف کوچک دریایی را بر عهده دارد. هشت سیستم کاشتان در این ناو نصب شده است که هر سیستم شامل پرتاب گرهای موشکی ، دو توپ ۳۰ میلی متری و مسیر یابی اپتیکی و رادار است. برد موشک هدایت راداری این سیستم بین ۱.۵ تا ۸ کیلومتر است. توپها نیز توانایی شلیک ۱۰۰۰ گلوله در دقیقه ودارای بردی بین ۵۰۰ تا ۱۵۰۰ متر است. شش توپ دفاع هوایی آ کا ۶۳۰ مدل آدی نیز در این ناو نصب شده است.
 
 
ناو هواپیمابر کلاس کازنتسو
 
 
جنگ ضد زیردریایی:
 
این ناو با سیستم ضد زیردریایی اوداو_۱ با ۶۰ راکت ضد زیر دریایی مجهز شده است. این سیستم توسط معاونت تحقیقات و ساخت اسپلاو در مسکو ساخته شده است و با منحرف و نابود کردن اژدرها از ناو دفاع می کند. این سیستم توانایی دفاع از ناو در برابر زیردریایی ها و سایر وسایل زیر آبی را نیز دارد. این سیستم دارای ۱۰ لوله است و توانایی شلیک انواع مهمات را دارد.۱) خمپارهای انفجاری زیر آبی مدل ۱۱۱ جی اس جی ۲) مینهای پرتابی مدل ۱۱۱ اس زد ۳) پرتابه های گول زننده مدل ۱۱۱ اس او. برد این سیستم در حدود ۳۰۰۰ متر و عمق درگیری آن با زیردریایی ها در حدود ۶۰۰ متر است.
 
آدمیرال کازنتسو
 
 
حسگرها:
 
رادارهای ناو شامل یک رادار هدف یابی اهداف هوایی و سطحی در باند ائی و دی، یک رادار جستجوی سطحی باند اف ، رادار کنترل پرواز باند جی و اچ ، رادار مسیر یاب باند آی و ۴ رادار کنترل آتش باند کا برای سیستم دفاع هوایی توپ و موشک کاشتان است. سیستم سونار جستجو و حمله که در بدنه ناو قرار دارد و در فرکانسهای پایین و متوسط عمل می کند و قادر به کشف اژدرها و زیردریایی ها است. هلی کوپتر های ضد زیردریایی نیز با رادار جستجوی سطحی، سیستم سونار آویخته از هلی کوپتر، بوم صوتی ضد زیردریایی و سیستمهای کشف هدف امواج مغناطیسی مجهز شده اند.
 
پیشرانه:
 
این ناو از سیستم پیشرانه غیر اتمی استفاده میکند و دارای ۸ دیگ بخار و ۴ توربین بخار است که هر کدام نیرویی برابر با ۵۰۰۰۰ اسب بخار تولید می کنند و ۴ محور انتقال نیرو و ۴ پروانه ثابت شده ناو به میله ها را به حرکت در می آورد. بیشترین سرعت این ناو در حدود در حدود ۲۹ گره و برد ناو با بیشترین سرعت ۳۸۰۰ مایل است. این ناو با سرعت ۱۸ گره دارای بردی در حدود ۸۵۰۰ مایل است.
 
 
ناو هواپیمابر
 

مشخصات کلی
 
وزن خالی : ۴۳ هزار تن
وزن استاندارد : ۵۵ هزار تن
وزن در حالت کاملا پر : ۶۷۵۰۰ تن
ابخور در حالت خالی : ۸.۰۵ متر
ابخور در حالت استاندارد : ۸.۹۷ متر
ابخور در حالت کاملا پر : ۱۰.۴ متر
ابعاد کشتی :
طول : ۳۰۶.۴۵ متر
پهنا : ۷۳ متر
ارتفاع بلندترین نقطه : ۶۴ متر
 
موتور :
 
۸ دیگ بخار که با سوخت مازوت کار می کنند و متصل به ۴ توربین گازی هستند مجموعا به قدرت ۲۰۰هزار اسب بخار
 
سوخت :
 
۹۹۱۸.۵ تن سوخت کشتی
۲۹۳ تن سوخت دیزل برای ژنراتورها
۲۵۰۰ تن سوخت هواپیما و هلیکوپتر
حداکثر سرعت : ۲۹ گره
برد برحسب سرعت:
۳۸۵۰ مایل در سرعت ۲۹ گره
۷۶۸۰ مایل در سرعت ۱۸ گره
۸۴۱۷ مایل در ۱۴ گره
استقامت بدون سوپلای : ۴۵ روز
پرسنل : ۱۹۸۰ نفر
تعداد اتاقها : ۳۸۵۷ اتاق
 
هواپیماها
 
۲۰ فروند فلانکر (Su-۲۷K Flanker D ) به علاوه ۴ فروند Su-۲۵ UTG یا ۱۶ فروند هواپیمای Yak-۴۱M و ۱۲ فروند سوخوی Su-۲۷K فلانکر به همراه ۴ فروند هلیکوپتر KA-۲۷LD۳۲ و ۱۸ فروند KA-۲۷PLO و ۲ فروند KA-۲۷S
 
تسلیحات نصب بر روی ناو
 
۱۲ لانچر موشک SS-N-۱۹ گرانیت با برد ۴۲۰ کیلومتر
۲۴ لانچر موشک انداز SA Klinok ADAM system با ۱۹۲ موشک و برد ۱۵ کیلومتر و سرعت ۱ موشک در هر ۳ ثانیه
سیستم ضد هوایی (Gun/Missile ) Kashstan با ۲۵۶ موشک ضد هوایی و ۴۸۰۰۰ فشنگ
۸ سیستم ضد موشک و ضد هوایی ( گتلین ) ۶ لول AK-۶۳۰ gattl. AA ( ۳۰ میلیمتر با سرعت ۶۰۰۰ گلوله بر دقیقه و ۲۴۰۰۰ فشنگ )
راکت انداز UDAV-۱ با ۶۰ راکت و ۳۰۰۰ متر برد .
سیستمهای الکترونیک
رادار سطحی و هوایی
رادار جستجوی ارتفاع پست
رادار کنترل پرواز
رادار ناوبری
۴ رادار برای کنترل اتش سیستم ضد هوایی kashtan
 
سونارها :
 
سونار با فرکانس باند متوسط و پایین
سونار ابهای عمیق ( فرو برنده در اب )
اشکار سازنده اشیا نامتعارف در زیر اب ( زیردریاییهای پنهانکار )
تجهیزات کنترل هوایی :
مرکز هدایت و کنترل هواپیماها
مرکز پردازش داده های هوایی
سیستمهای هدایت ماهواره ای
رادارهای ناوبری و سطحی و هوایی Mars-Passat, MR-۱۷۵ Fregat-MA و MR-۳۵۰ Podkat و Vaigach


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





نویسنده: FSDF ׀ تاریخ: شنبه 26 مرداد 1392برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

CopyRight| 2009 , 15rand.LoxBlog.Com , All Rights Reserved
Powered By LoxBlog.Com | Template By:
NazTarin.Com